BLIJF OP DE HOOGTE

Eindexamens gaan van start

13 mei 2024

​Met de eindexamens in het vooruitzicht verzoeken we alle leerlingen vriendelijk om de komende periode, vanaf dinsdag 14 mei, extra rekening te houden met onze examenleerlingen. Een rustige omgeving is cruciaal voor een optimale concentratie tijdens deze belangrijke periode.

Onze vertrouwenspersonen zijn er voor jou!

15 april 2024

Op onze school zijn er vier vertrouwenspersonen. Onze vertrouwenspersonen zijn er in het kader van het beleid rond ongewenste omgangsvormen voor alle leerlingen, ouders en medewerkers op onze school. Zij bieden een veilige omgeving waarin leerlingen, ouders en medewerkers vrijuit kunnen praten over hun zorgen. Denk hierbij aan ongewenste omgangsvormen zoals pesten, discriminatie, agressie, geweld en seksuele intimidatie. De gesprekken zijn strikt vertrouwelijk. De vertrouwenspersonen staan klaar om te begeleiden, te adviseren en geven ook nazorg.

Voorleeswedstrijd: Silke vertegenwoordigt onze school in de provinciale finale

18 maart 2024

Een dag voor in de boeken! Vandaag, maandag 18 maart, was de aula van het Helen Parkhurst een bruisend centrum van talent tijdens onze onvergetelijke voorleesfinale. De lucht zinderde van spanning en enthousiasme terwijl onze finalisten het ene na het andere verhaal tot leven wekten. Met zulk uitzonderlijk talent in de competitie, was het raden naar de winnaar tot de allerlaatste seconde.

1 2
...
10
Ontwikkel jou eigen talent

AGENDA

14 mei t/m 28 mei 2024

Centraal Schriftelijk Examen - Tijdvak 1

19 mei t/m 20 mei 2024

Pinksteren

12 juni 2024

Uitslag examens